Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK FCB Panteři čeká poslední sezóna 2016/2017-pokračovat budeme pod TJ Olympia Bruntál z.s.

SK FCB Panteři čeká poslední sezóna

SK FCB Panteři
Florbalisté z SK FCB Panteři Bruntál mají za sebou úspěšné sezony. Další sezona bude pro klub poslední, čekají jej totiž organizační změny.
 

Odkazy


 
 

Ve florbalové sezóně 2015/2016 se oddíl SK FCB Panteři Bruntál účastnil dvou soutěží v Moravskoslezském kraji pod záštitou České Florbalové Unie.

 

 

Hráči mladšího žactva získali mnoho pěkných výsledků v rámci 10 turnajů během celé sezony a nasbírali mnoho zkušeností. Druhé místo dovezené z turnaje z Vítkovic si budou pamatovat na celý život. Domácí utkání této kategorie jsme pořádali na Sportovní hale na Zeyerově ulici za velké podpory diváků. V sezóně 2015/2016 získali mladší žáci 2x2.místa, 3x3.místo, 3x4.místo a 2x5.místo. Většího úspěchu dosáhlo družstvo starších žáků Panterů, které bojovalo celou sezónu o první příčku v krajské soutěži starších žáků s družstvem z Opavy. Nakonec jsme získali 2. místo a byl nám nabídnut postup do vyšší soutěže svazem MSL ČFBU. Tuto nabídku jsme odmítli, pro obrovský nárůst dojezdových vzdáleností za utkáními po celé Moravě a časovou zátěží pro děti.

 

 

V letošní sezóně 2016/2017 jsme ve sloučené kategorii staršího žactva přeboru Moravskoslezského kraje skupiny B získali 1. místo a vedeme tabulku do jarní sezóny. Chlapci mají příležitost trénovat 3x týdně na tělocvičnách ZŠ Jesenické 10 a v sousední hale na Dukelské ulici bývalého učiliště pod vedením trenérů Mgr. Jakuba Šimůnka a Marka Tisoně. Největšími oporami družstva starších žáků byli v zimní části tito hráči: Svatopluk Vodička (brankář), Matěj Župka (nejlepší střelec), Michal Ďurika (nej obránce), útočníci René Szczurek, Jakub Vašíř, Matouš Slavík, Dominik Oltyán, Matěj Žatka, Roman Skalický, Dalibor Lešnik, Petra Motalová (obránce), Jan Demel (centr), Jan Duhajský (obránce), Snokrot Lukáš, Matěj Mikulka.

 

 

Oddílu SK FCB Panteři Bruntál a jeho hráče nyní čekají organizační změny. Náš sportovní klub se sloučí s TJ Olympia Bruntál. Důvodem jsou legislativní změny a spojení sil k budoucí ještě lepší reprezentaci města Bruntál v krajských i celostátních soutěžích ČFBÚ ve více kategoriích. SK FCB Panteři Bruntál po ukončení sezony 2016/2017 tím pádem zanikne.

 

 

Děkuji všem hráčům, kteří prošli oddílem od roku 2013 do dnes za sportovní reprezentaci a společné chvíle na které nikdy nezapomeneme. Těším se na společnou budoucnost v novém oddíle TJ Olympia Bruntál Panteři v roce 2017/2018.

 

trenér a předseda oddílu Mgr. Jakub Šimůnek.

 

 

 

SK FCB Panteři čeká poslední sezóna